Politica 6 Iulie 2007 00:06
Vicepresedintele Puiu Hasotti a declarat ca presedintele Traian Basescu este "iritat" de faptul ca Guvernul merge bine, ceea ce ii determina reactia ostila, transmite Mediafax.
"Pentru prima data nu m-am mai enervat cand m-am uitat la un interviu de-al lui Traian Basescu, ci m-am plictisit. A devenit foarte previzibil. Reactia la legea pensiilor arata cat de ranchiunos este. Este iritat ca economia merge bine, ca Guvernul merge bine si asta este fondul reactiei sale ostile. Traian Basescu a strecurat cateva erori cu buna stiinta in interviu. A spus ca Guvernul este obligat sa-i arate resursa bugetara. Fals, Parlamentul trebuie sa o faca si o va arata la legea bugetului. Apoi a spus ca Parlamentul va tine legea. Daca va trimite Parlamentului legea, PNL va cere vot nominal. Sa vedem cat sunt de consecventi pedistii in a vota aceasta lege, care va fi adoptata. PD este un partid acefal, dar miriapod: are brate multe cu care a furat tot ce a putut", a declarat senatorul liberal Puiu Hasotti.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.