Politica 6 Iulie 2007 00:02
Persoanele care considera ca majorarea pensiilor in conditiile actuale ale economiei romanesti ar avea consecinte negative dovedesc ca nu cunosc realitatea si nici ceea ce inseamna bugetul, finantele si politica de pensii, a sustinut ieri premierul Tariceanu.

El a facut aceste declaratii in replica la afirmatiile presedintelui Basescu, seful statului anuntand recent ca va solicita Guvernului prezentarea resurselor financiare. "Vad o serie de voci care se ridica si intreaba de unde bani, cum putem majora pensiile. Daca faceam asta la jumatatea anilor 90, intrebarea era fireasca. Astazi, cei care isi pun astfel de intrebari dovedesc un singur lucru: nu cunosc realitatea economica de azi din Romania si nu au niciun fel de idee ce inseamna bugetul, finantele si politica de pensii", a spus el, citat de Mediafax.

PSD face front comun cu Tariceanu

Si PSD a transmis ieri o replica sefului statului pe tema majorarii pensiilor. "Presedintele Traian Basescu a intrat deja in campanie electorala pentru noua alianta falimentara PD-PLD, iar marturie stau ultimele doua aparitii publice din 3 si 4 iulie 2007.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.