Politica 2 Iulie 2007 00:11
PD ar fi cistigatorul detasat al unor eventuale alegeri anticipate, arata datele unui sondaj de opinie IMAS ce urmeaza a fi dat publicitatii astazi.
Conform studiului realizat in perioada 9 - 17 iunie, democratii ar obtine 49% din optiunile celor care s-ar prezenta la urne, urmati de un PSD cotat cu 15,4%. Partidul condus de Mircea Geoana a crescut doua procente fata de luna trecuta, atunci cind, dupa triumful lui Basescu de la referendum, a coborit pina la 13%.

Pe pozitia a treia in preferintele electoratului se afla PNL cu 11,7 procente, urmat de PNG, aflat la 8,5%. Partidul condus de Gigi Becali este, potrivit IMAS, ultima formatiune politica ce ar mai trece pragul electoral. PLD este creditat cu 4%, iar UDMR si PRM cu doar 3,7 procente. PC, PNTCD si PIN nu ar obtine mai mult de 1%. Studiul a fost realizat pe un esantion de 1.241 de persoane si are o marja de eroare de +/-2,8%.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.