Politica 2 Iulie 2007 00:03
Doua sondaje, lansate in ultimele zile, dau ca favorit PD, atat pentru alegerile anticipate, cat si pentru europarlamentare.PSD s-ar clasa pe locul doi la nationale, iar PNL pe trei.
In acest sfarsit de saptamana au aparut pe piata doua sondaje de opinie, realizate de CURS si INSOMAR. Cel mai recent, facut public ieri de INSOMAR si realizat in perioada 20-25 iunie, arata ca PD ar fi votat de 47% din romani daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. In cazul sondajului CURS, PD nu este vazut la fel debine de electorat si aduna cu 4 procente mai putine voturi. Urmatoarele partide clasate sunt PSD (18%), PNL (13%) si, la egalitate, PRM si PNG (6%). O surpriza o constituie UDMR, care, potrivit INSOMAR, nu ar mai intra in Parlament, situandu-se cu un procent sub pragul electoral de 5%. In aceeasi situatie sunt si PLD (3%) si PC (1%).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.