Politica 2 Iulie 2007 23:59
In urma scandalurilor in care au fost implicati ministrii Chiuariu si Cioroianu, liberalii au dat un vot de incredere cabinetului Tariceanu.
Ministrii PNL au obtinut un vot de incredere din partea Delegatiei Permanente a PNL. Votul s-a dat in bloc si a avut loc in conditiile in care mai multi membri ai guvernului au fost in mijlocul unor scandaluri. La sfarsitul saptamanii, liberalii s-au strans la Brasov pentru doua sedinte: una a Delegatiei Permanente, for din care fac parte si presedintii de filiale, si una a conducerii centrale.

La reuniunea Delegatiei Permanente de sambata, Tariceanu a cerut un vot de incredere pentru ministrii guvernului si a obtinut o majoritate larga: 83 de voturi „pentru” si doar trei „abtineri” - Radu Stroe, Vlad Moisescu si vicepresedintele PNL sector 1, Ioana Costescu. Acest vot vine pe fondul ultimelor scandaluri ce i-a avut ca protagonisti pe ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, si pe cel de externe, Adrian Cioroianu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.