Senatorul PSD Sorin Oprescu isi acuza colegii din partid ca au 'cazut la pace' cu liberalii pentru a fi respinsa, prin neprezentare la vot, motiunea simpla pe tema Sanatatii.
Ca PSD si PNL s-au inteles pentru a fi respinsa motiunea simpla indreptata impotriva ministrului Eugen Nicolaescu s-a vazut din prezenta redusa a social-democratilor la sedinta in care s-a dezbatut propriul text. Dincolo de faptul ca negocierile au fost purtate in spatele usilor inchise, rezultatul lor i-a lasat in ofsaid chiar si pe unii lideri PSD. Printre acestia se numara si artizanul motiunii, senatorul social-democrat Sorin Oprescu.

Prin urmare, acesta si-a acuzat colegii de "interese obscure" si de faptul ca i-au dat "o barca gaurita", pentru a se scufunda demersul sau. "Negocieri bazate in primul rand pe niste interese obscure (...) nici nu ne sunt aduse la cunostinta, nici nu le stim, nu le banuim. si e greu cand te bazezi pe vaslasii partidului, ca asta suntem cu totii acolo, si constati ori ca ai trei gauri in barca, ori ca ti-au luat barca, ca asa s-a negociat cu Partidul National Liberal, sa ti-o dea pe aia cu mai multe gauri in ea", a declarat Oprescu, in cadrul unei emisiuni tv. Liderul PSD si-a mai acuzat colegii ca au facut din starea de sanatate a oamenilor un subiect de troc politic.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.