PSD a reusit sa obtina de la Tariceanu cresterea pensiilor. Anuntul a fost facut insa de premier, iar social democratii au turbat.
PSD a reusit sa convinga guvernul PNL de necesitatea majorarii pensiilor. Asta e vestea buna a pesedistilor. Vestea proasta e ca anuntul a fost facut de premierul Tariceanu. Aflat ieri in vizita in comuna Helegiu din judetul Bacau, Tariceanu a declarat ca pensiile agricole vor fi majorate cu 50% in acest an. Premierul le-a spus localnicilor, care l-au intrebat daca doar pensiile agricole vor beneficia de aceasta majorare, ca Executivul a crescut si nivelul altor categorii de pensii. „Nu, nu, le-am urcat pe toate“, a spus Tariceanu, citat de MEDIAFAX.

Anuntul vine la doar citeva ore dupa o discutie de taina care a avut loc luni seara intre Tariceanu (PNL) si Hrebenciuc (PSD), ocazie cu care s-au perfectat termenii intelegerii dintre cele doua partide pe tema pensiilor. Viorel Hrebenciuc a primit cu indignare anuntul partenerului sau de negocieri: „Nu e corect, intr-un fel, ca el (premierul - n.r.) le anunta“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.