Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a confirmat sambata ca social-democratii vor avea cu premierul Tariceanu o discutie pentru a-i cere ca banii pentru comunitatile locale sa nu mai fie distribuiti discretionar.
"Cei din Alianta distribuie aceste fonduri discretionar, in asa fel incat sa ocoleasca acele comunitati conduse de reprezentantii PSD. Le vom spune foarte clar ca, daca perpetueaza astfel de situatii impotriva legii si moralei, acest guvern va pleca cu sprijnul nostru", a declarat Diaconescu la Realitatea TV.

Potrivit unor surse din conducerea PSD, vineri a avut loc o sedinta cu presedintii social-democrati ai consiliilor judetene. Acestia i-au propus lui Geoana sa-i ceara lui Tariceanu ca executivul sa acorde la rectificarea bugetara cate 10 milioane de lei (3 milioane de euro) pentru fiecare judet (in total 126 de milioane de euro).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.