Suparati ca Geoana nu l-a pus la punct pe Vanghelie, clujenii lui Rus si Dincu au inceput sa-si faca bagajele.
Revolta la PSD Cluj. Cei 43 de membri ai conducerii filialei judetene au fost la un pas de a demisiona ieri din functii, in semn de solidaritate cu Vasile Dincu si Victor Ponta. La propunerea lui Ioan Rus si a lui Vasile Puscas, decizia demisiei colective a fost aminata pina dupa reuniunea din 27 iunie a conducerii centrale a PSD. Dincu si Ponta au criticat in ultimele saptamini decizia partidului de a sustine pina la capat suspendarea lui Traian Basescu si apropierea de PNL. Pentru aceste critici, PSD Bucuresti, prin vocea lui Marian Vanghelie, a cerut saptamina trecuta excluderea celor doi din partid.

Ceea ce s-a intimplat ieri la Cluj a fost nu doar reactia Grupului de la Cluj impotriva lui Vanghelie si a lui Geoana, acuzat ca nu a reactionat fata de acele propuneri de excludere, dar si primul semnal al unei posibile rupturi. Despre plecarea din partid a lui Vasile Dincu si a lui Ioan Rus s-a mai vorbit pe la colturi. S-a spus chiar ca PD ii asteapta cu bratele deschise pe cei doi, dar si grupul pe care-l reprezinta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.