Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a catalogat motiunea depusa de PD impotriva Cabinetului Tariceanu ca fiind "cea mai penibila din ultimii 18 ani", apreciind ca Executivul va fi sprijinit pe viitor de toate partidele parlamentare, inclusiv de PD.
"Peste 75% din cei care s-au prezentat la vot au decis ca sa-l mai mentina o vreme pe Traian Basescu chirias la Cotroceni. Matelotii lui Traian Basescu au raspuns cu o motiune de cenzura pentru ca nu mai sint de acord ca nu mai sint la bucate. Este cea mai penibila motiune din ultimii 18 ani" a afirmat Orban, la Liga alesilor locali ai PNL.

El considera ca pe viitor Guvernul va primi sprijin din partea tuturor partidelor parlamentare, inclusiv din partea PD. "Noi ne bazam pe sprijinul tuturor partidelor, inclusiv pe al PD. Avem proiecte pe care ni le-am asumat impreuna, in cadrul Aliantei PNL-PD, si care se regasesc in programul de guvernare. As vrea de pilda sa vad cum voteaza PD la descentralizarea porturilor si fiti siguri ca mai sint astfel de proiecte prinse in programul comun", a spus Orban. Vicepresedintele PNL considera ca, daca PD va continua sa duca o politica "talibana", partidul va avea foarte mult de suferit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.