Presedintele PSD face primul pas spre o impacare cu fostul sef de partid. Mircea Geoana l-a sunat ieri dimineata pe Adrian Nastase pentru a gasi, impreuna, o formula de a colabora pe proiecte si programe similare

Surse apropiate celor doi au declarat, pentru Mediafax, ca este pentru prima data, dupa o perioada destul de indelungata, cand Mircea Geoana il contacteaza telefonic pe Adrian Nastase. Potrivit acelorasi surse, Geoana s-ar fi aratat interesat, in cadrul discutiei telefonice, de programul pe care fostul premier l-a cuprins in cea mai recenta carte a sa, aratand ca ii pare rau ca nu a putut veni la lansarea acesteia. Sursele citate au aratat ca Geoana i-ar fi spus lui Nastase ca PSD are nevoie de astfel de programe si proiecte, precum cel initiat de Adrian Nastase si inclus in ultima sa carte.

Totodata, Geoana i-ar fi propus lui Nastase sa gaseasca, impreuna, o formula de a colabora pe programe si proiecte similare, au mai precizat sursele citate. Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, saptamana trecuta, ultima sa carte, intitulata "Romania europeana. Un proiect politic social-democrat". "Este nevoie de un efort de echipa. Si, in ciuda tradarilor prin care am trecut, cred in continuare in nevoia de echipa. Nimeni nu poate realiza un proiect de unul singur, cel putin in plan politic", a spus Nastase, la momentul respectiv.

De asemenea, pe coperta lucrarii se poate citi urmatorul text semnat de Adrian Nastase: "Romania are nevoie de o buna guvernare. Sper ca, incepand cu 2008, acest lucru sa fie posibil, iar eu personal ma voi implica, dupa puterile mele, in realizarea acestui obiectiv". (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.