Solutiile propuse de Basescu au priza la public, releva un sondaj DATA Media.
Alegerile anticipate sint cea mai buna solutie in acest moment pentru ca Romania sa fie condusa mai bine, considera 40% dintre romani, conform datelor unui sondaj de opinie realizat de compania Data Media. In acelasi sens, studiul, realizat in perioada 25-29 mai la comanda Institutului Pro, arata ca 26,7% doresc schimbarea majoritatii parlamentare si formarea unui alt guvern, in timp ce doar 18,4% dintre respondenti sint de acord cu mentinerea actualei echipe guvernamentale.

Succesul inregistrat de Traian Basescu la referendum este confirmat si de sondajele de opinie, care marcheaza reintoarcerea acestuia pe un trend crescator. Astfel, seful statului a cistigat aproape 8 procente fata de luna martie a acestui an, ajungind la 50,9% in simpatia electoratului. Basescu este urmat de Mircea Geoana - 38,8%, Victor Ponta - 37,7%, Bogdan Olteanu - 36,9%, Theodor Stolojan - 35,2% si Gigi Becali cu 32,8%. Premierul Tariceanu este creditat si el cu 28,3 procente.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.