Asociatia „Solidaritatea Universitara“ cere public ca presedintelui Traian Basescu sa-i fie interzis sa mai intre in „zona libera de comunism“.
"Solidaritatea Universitara", organizatie civica activa in perioada mitingurilor anticomuniste din anii ’90, a facut ieri un apel la fostii "golani" sa le interzica presedintelui Traian Basescu si liderului PLD, Theodor Stolojan, sa mai foloseasca simbolurile Pietei Universitatii. In textul apelului cei doi sint caracterizati drept "membri activi ai administratiei ceausiste si ai succesoarei acesteia, guvernarea provizorie FSN, coautori ai represiunilor 1990". "Interzicem ca lupta pentru democratie si pentru o Romanie europeana sa fie confiscata din nou, ca in 1989, de aceiasi reprezentanti ai fostei nomenclaturi. Sa-si duca lupta abjecta pentru putere fara simbolurile noastre, astfel incit poporul roman sa poata intelege in fine intregul adevar", se arata in textul apelului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.