In asteptarea congresului, pesedistii au ajuns ca, in loc sa se concentreze asupra dezbaterilor politice, sa se "intepe" in public si sa se jigneasca reciproc. Dupa ce tanara Daciana Sarbu a afirmat ca partidul pe care il reprezinta a facut presiuni asupra ziaristilor, colegul sau, deputatul Dan Mihalache, a ironizat-o aratand ca s-a exprimat pe o tema pe care nu o cunoaste. Nedorind sa ramana fara replica, aceasta a "aruncat" in fiecare caseta a deputatilor, in care primesc proiectele de lege, un xerox al unui articol din presa locala in care sunt redate comentariile deplasate pe care Mihalache le-a facut la adresa sa.

Daciana Sarbu a declarat ca a impartit articolul din presa locala pentru ca a dorit ca toti colegii sai sa aiba cunostinta de comportamentul lui Dan Mihalache. "Eu nu am avut o discutie cu el, dar as fi preferat sa-mi spuna direct daca nu-i convine ceva, nu sa ma jigneasca. Nu este o atitudine care sa i se potriveasca unui deputat si unui barbat", a aratat Daciana Sarbu.

Conflictul dintre cei doi a inceput in urma declaratiilor pe care tanara pesedista le-a facut recent in cadrul unei emisiuni radio referitoare la presiunile pe care le-a exercitat partidul sau asupra presei inaintea alegerilor. "Daciana Sarbu nu stie ce vorbeste. Probabil ca era profund traumatizata de targul de barbati la care si-a cheltuit in mod social-democrat leafa de parlamentar si s-a exprimat asupra unei teme pe care nu o cunoaste", sustinea atunci Dan Mihalache.

"Nu merita sa propun sanctionarea lui"

In acelasi timp, in ciuda jignirilor aduse, Daciana Sarbu a afirmat ca nu va propune in partid sanctionarea colegului sau. "Nici vorba. Nu e un subiect caruia sa-i dau prea mare atentie. Nu merita", a apreciat Daciana Sarbu.

"Au fost situatii in care ne-am dorit sa controlam presa"

In alta ordine de idei, aceasta si-a mentinut si acum afirmatiile cu privire la controlul PSD asupra ziaristilor. "A fost o atitudine a noastra inainte de alegeri. Au fost situatii in care ne-am dorit sa controlam presa prin informatiile pe care vroiam noi sa le oferim", a subliniat Daciana Sarbu. Ea a vorbit despre faptul ca PSD a facut greseli majore in relatia cu reprezentantii mass-media, care s-au reflectat apoi in rezultatul de la alegeri. In plus, tanara pesedista a aratat, la emisiunea radio de la care a pornit intreg scandalul, ca fostii guvernanti au aparut mult prea mult si mult prea des in presa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.