"S-ar putea ca in cadrul PNL miscarea despre care se vorbeste tot mai mult, care este foarte reala, din teritoriu, a membrilor de partid nemultumiti de felul in care domnul Tariceanu si echipa dansului au condus PNL-ul catre 6%, aceasta miscare sa ia amploare, sa capete forta si sa ii retraga, sa determine retragerea sprijinului pentru domnul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu si, eventual, schimbarea domnului Tariceanu din functia de presedinte al PNL", a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, fostul consilier prezidential si actual secretar executiv al PD, Elena Udrea.

Mai exista si cealalta varianta, prezentata tot de Udrea, ca liberalii sa-l abandoneze pe Tariceanu si sa-l debarce din fruntea partidului daca acesta nu va mai fi premier. Pentru ca aceasta este soarta, cum a precizat chiar Elena Udrea, "presedintilor de partid care pun interesul personal, interesul de grup, mai presus de interesul partidului".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.