Strategul PSD a dezvaluit ca in partid exista un curent favorabil inlocuirii lui Geoana cu liderul "grupului de la Cluj".

Vasile Dancu, vicepresedinte al PSD si exponent al grupului de la Cluj, a scos ieri la lumina o discutie care se poarta in subteranele PSD: Ioan Rus - un potential inlocuitor al lui Mircea Geoana la presedintia partidului.

Intr-un interviu pentru Hotnews, Dancu a afirmat ca "exista un curent in PSD" care sustine ca "Ioan Rus sa preia presedintia partidului". "Singurul lucru pe care ni-l putem reprosa noua este ca nu am vrut sa luam puterea in partid.

Dincolo de faptul ca suntem vicepresedinti, nu am vrut sa luam presedintia partidului. Asa cum ne impinge mass-media si chiar din interiorul partidului. Opinia publica din interiorul partidului ne impinge: Ioan Rus sa candideze la presedintie si sa ia presedintia partidului! Exista si acum un curent.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.