Sefii PNL Botosani au anuntat vineri instituirea unui “embargo relational” fata de conducerea centrala a partidului.

Liberalii botosaneni vor refuza sa mai participe la sedintele comitetului central al formatiunii, la intrunirile Ligii Alesilor Locali, iar vizitele ministrilor PNL nu vor mai fi tratate drept evenimente pentru filiala.

Protestatarii si-au explicat gestul prin faptul ca organizatia pe care o conduc reprezinta un judet cu o multime de probleme, de la o economie preponderent agrara si pina la o mortalitate peste media tarii si ca, in ciuda acestei situatii, conducerea centrala a partidului nu ia atitudine.

Ceea ce a contat insa decisiv in declararea embargoului au fost vizitele pe care ministrii Economiei, Educatiei si Transporturilor le-au facut la Botosani, in preajma referendumului. Ei au promis o multime de lucruri, fara ca ulterior sa puna ceva in practica, desi la Botosani s-au inregistrat cele mai multe voturi anti-Basescu. De exemplu, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat la Botosani ca prioritar pentru judet este reabilitarea drumului european pina la Tirgu-Frumos, pentru ca la doar citeva zile sa semneze un ordin prin care se renunta la modernizarea acestuia in favoarea "autostrazii Nokia".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.