Ieri, ministrul justitiei, Monica Macovei, a spus ca tatal sau nu a fost securist, ci, intre 1981-1984, a lucrat ca jurist la Uzina Semanatoarea. In anul 1984, s-a pensionat. Acesta este raspunsul dat de ministrul justitiei la un articol aparut in ziarul nostru de ieri. In articol se spunea ca Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii cerceteaza plangerea depusa de Enache Buleandra, un pensionar din Ramnicu Sarat. Acesta sustine ca Vasile Gherghescu, tatal Monicai Macovei, a fost ofiter de Securitate si, in dispozitivul de la Santierul "Casa Poporului", a torturat oameni. Fiica lui Gherghescu este acuzata ca, in perioada 1993-1997, cat a fost procuror la Parchetul General, a contribuit la musamalizarea plangerilor penale facute impotriva tatalui sau. Aceste informatii au aparut si intr-un Armaghedon Macovei, distribuit de la adresa de mail "anti_coruptii@yahoo.com". In aceeasi zi, a fost facut public si Armaghedonul impotriva chestorului Dumitru Sorescu, fostul sef al Politiei Romane.

Pana acum, au fost facute publice mai multe Armaghedoane, toate legate de lumea Justitiei si le-am publicat pe toate. Cel impotriva Monicai Macovei este singurul care face obiectul unor verificari oficiale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.