Ion Iliescu nu este de acord cu o colaborare intre PSD si noul PRM fara Vadim presedinte. Ieri, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PSD, Iliescu a spus ca "nu s-a schimbat nimic la PRM" si ca nu se pune problema ca partidul sau sa incheie vreo intelegere politica cu partidul hulit pana acum pentru extremismul Tribunului. "Ce ma tot intrebati!? Nu s-a schimbat nimic la PRM!", s-a ratoit Iliescu iritat la ziaristi.
Insa, la conferinta de presa a partidului, Titus Corlatean, purtatorul de cuvant al PSD, si vicepresedintele Ion Solcanu au reafirmat dorinta partidului de a colabora cu "Partidul Popular Romania Mare", care are o noua politica si o noua conducere, moderna si europeana. In mod evident, exista o divergenta de opinii pe acest subiect intre Iliescu si oamenii lui Nastase, mult mai incantati de o posibila colaborare cu PRM-ul vopsit popular.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.