"Ce, credeti ca eu m-am dus la Cotroceni ca sa caut nod in papura?", a declarat, vizibil iritat, premierul Calin Popescu Tariceanu, in cadrul concluziilor legate de consultarile dintre delegatia PNL si presedintele Traian Basescu. Tariceanu si-a pierdut cumpatul in momentul in care ziaristii au insistat sa afle care au fost divergentele dintre el si seful statului, la prima intalnire dintre cei doi dupa o campanie electorala dura. "Daca punctele de vedere sunt convergente, pe mine nu poate decat sa ma bucure acest lucru", a completat premierul, sustinand ca presedintele este de acord cu proiectele Guvernului.

Discutiile au vizat proiectul de legi privind siguranta nationala, introducerea sistemului de vot uninominal, revizuirea Constitutiei, necesitatea organizarii alegerilor pentru Parlamentul European si desecretizarea arhivelor nationale, "de dragul" legii lustratiei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.