Desi au carat oameni din toate judetele, PSD, PRM, PC si PNL au reusit sa adune, ieri, abia 15.000 de simpatizanti pe platoul din fata Academiei Militare din Bucuresti. Asta in ciuda faptului ca, initial, ultima manifestatie a fratiei anti-Basescu se dorea a fi cea mai mare, organizatorii propunandu-si ambitioasa cifra de 80.000.

Vadim, bruiat de elicopterul lui Felix

Fratia anti-Basescu a fost deschisa de un concert al cantaretei-senator PRM Irina Loghin. Dupa ce atmosfera a fost incalzita cu cateva piese folclorice, pe scena, intrerupand recitalul Irinei Loghin si-a facut aparitia insusi C.V. Tudor. Intampinat cu urale si lozinca "Jos Basescu!", Vadim a pus punctul pe i: "Nu numai sa-l dam jos, dar sa-l bagam si la puscarie!".

Liderul PRM si-a inceput discursul de aproape 40 de minute laudandu-l pe "echilibratul" si "profesionistul" presedinte interimar Nicolae Vacaroiu. Apoi s-a dezlantuit impotriva lui Basescu pe care l-a catalogat "mafiot", "securist", "minicinos" si "hingher", pentru ca a omorat cainii vagabonzi din Bucuresti.