Vicepresedintele executiv al Partidului Romania Mare, Lucian Bolcas, a declarat pentru Cronica Romana ca cel mai important fapt ce merita retinut din tot acest zbucium politic, pe care Romania l-a inregistrat in ultimele luni este, fara nici o indoiala, suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
Liderul PRM a apreciat ca Basescu nu a facut nici un moment dovada ca ar dori sa fie un presedinte adevarat al celor care l-au votat in 2004, iar suspendarea nu este decat consecinta faptelor sale. 'Traian Basescu a invrajbit intreaga clasa politica, blocand procesul decizional la nivelul institutional prin tot felul de imixtiuni si crize ce nu au intarziat sa-si arate efectele negative atat pe plan intern cat mai ales, pe plan extern', a spus Lucian Bolcas.

Intrebat despre parerea pe care PRM o are referitor la ultimele sondaje si estimari care au aparut in mass-media in ultimele zile, peremistul le-a catalogat drept fanteziste, afirmand ca se 'incadreaza in categoria literaturii science fiction, cu diferenta ca in cadrul acestui gen literar mai gasesti si scenarii bine scrise'. Vicepresedintele PRM a reafirmat importanta mitingului care a avut loc aseara si l-a care peremistii s-au mobilizat exemplar, fiind prezenti in jur de zece mii de participanti din partea PRM, care s-au alaturat celor din partea PSD si PC in sustinerea votului anti-Basescu de maine. Bolcas s-a referit si la perioada imediat urmatoare referendumului din 19 mai, sustinand ca PRM, indiferent de rezultatul de maine, isi va urma drumul pe care a pornit acum 17 ani, insa este sceptic in a spune daca Basescu, in cazul unui rezultat favorabil pentru el, isi va respecta promisiunile pe care le-a facut, intrucat acest lucru ii este strain: 'Traian Basescu nu si-a respectat promisiunile si nici nu o va face'.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.