Spre deosebire de PSD si PRM, liberalii prefera mitingurile in sali
"Dictator, traficant, mincinos, hot, comunist smecher" - au fost doar cateva din calificativele pe care liderii liberali i le-au atribuit, ieri, presedintelui Traian Basescu. Conducerea PNL i-a convocat, ieri, la Bucuresti, pe alesii locali ai partidului pentru a-i monta, pe ultima suta de metri a campaniei, in lupta impotriva sefului suspendat al statului.

Dupa o serie de atacuri dure la adresa lui Basescu, lansate in cor de liderii partidului, premierul Calin Popescu Tariceanu a tinut sa le multumeasca tuturor liberalilor pentru ca au dus o campanie "moderata", care nu a pus accent pe "atacuri murdare", ci pe discutiile cu romanii, pe argumente. Vicepresedintele Crin Antonescu a ridicat sala in picioare pe finalul discursului, cand i s-a adresat direct lui Traian Basescu: "ti-ai folosit functiile publice pentru a te imbogati, pentru a-ti imbogati familia si acolitii". "Domnule Traian Basescu, ai mintit si minti mai ales atunci cand spui despre PNL ca are o singura religie - religia furtului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.