Momentul adevarului pentru presedintele PSD, Mircea Geoana. Ion Iliescu nu il considera pe Geoana candidatul partidului pentru presedintia Romaniei.
"Nu este automat (n.r. - Mircea Geoana un candidat). Conform statutului, un congres extraordinar trebuie sa desemneze candidatul propriu al partidului. Cum se va face nu stiu", a spus presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. "PSD n-are deocamdata (n.r. - un candidat la presedintie). Un congres extraordinar al partidului ar urma sa desemneze un candidat. Va fi o dezbatere interna", a adaugat Iliescu. Declaratiile presedintelui de onoare al partidului vin ca o bomboana pe coliva. Aceasta in conditiile in care tot mai multi din PSD vorbesc despre posibilitatea ca lui Mircea Geoana sa i se ceara demisia din fruntea partidului in conditiile in care Traian Basescu va castiga la referendumul din 19 mai.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.