Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a suparat pe liderul PSD, Mircea Geoana. Atat de tare, incat l-a amenintat pe acesta ca exact in ultima saptamana de campanie inaintea referendumului din 19 mai, PRM nu va mai participa la mitingurile PSD.
Asta de bine ce acum cateva zile, Vadim Tudor atragea atentia presei ca relatia dintre el si presedintele PSD s-a intarit pe parcursul campaniei electorale. De ce s-a suparat Vadim Tudor pe Mircea Geoana? Pentru ca acesta din urma a zis ca peremistii l-au votat pe Basescu in 2004 si ca au gresit. Calificand afirmatiile lui Geoana drept "gratuite si stupide", Vadim a promis ca "nu mai participam la nici un miting si la nici o manifestare alaturi de PSD, fiindca nu suntem remorca nimanui si nici nu ne place sa fim culpabilizati de nimeni". El a adaugat ca "liderii PSD ne cauta si ne roaga sa luam parte la aceste adunari publice, nu viceversa. N-am vrea sa-i dam dreptate lui Ion Iliescu, care l-a facut pe Mircea Geoana prostanac".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.