Presedintele fondator al PSD a iesit la disputa deschisa cu presedintele suspendat.
Dupa atacul dur marca Viorel Hrebenciuc, PSD a venit, in premiera, cu fostul presedinte la mitingul de simbata de la Pitesti. "Ce autoritate morala are Traian Basescu sa imi dea mie lectii de moralitate si de responsabilitate civica?", urla Iliescu in microfoane, folosindu-se nervos de degetul aratator. Inculpat in dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, Iliescu parea foarte deranjat de afirmatiile lui Basescu, care spunea zilele trecute la Cluj ca Iliescu este unul dintre artizanii suspendarii sale. "Traian Basescu introduce confuzii, el se comporta ca si cum ne-am afla in fata unor alegeri si, in loc sa se explice, ataca presupusii adversari politici (...) ataca Parlamentul. Introduce diversiuni de tot felul. Diversiunea, calomnia, minciuna sint armele de lupta ale lui Traian Basescu", a spus Iliescu.

Spre deosebire de mitingul PSD-PRM de la Pitesti, unde Iliescu a vorbit in fata a circa 7.000 de oameni, Traian Basescu a adunat in aceeasi zi circa 40.000 de sustinatori la mitingul sau de la Craiova. Ambele estimari sint facute de oficiali din Jandarmerie si Politie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.