Liberalii au declansat atacuri virulente la adresa presedintelui suspendat.

Conferinta extraordinara a PNL Bucuresti desfasurata ieri la Palatul Parlamentului a avut un scop electoral declarat: lupta cu Traian Basescu. Acesta a fost atacat virulent si de premierul Tariceanu, si de liderul liberalilor bucuresteni, Ludovic Orban. Arsenalul utilizat de liberali a fost unul similar celui folosit de Alianta D.A. in 2004 in batalia contra lui Adrian Nastase.

Ca si in 2004, a fost fluturat pericolul transformarii Romaniei intr-o republica bananiera. "Traian Basescu este un demagog si nu doresc ca Romania sa devina o republica bananiera", asa si-a inceput discursul premierul Tariceanu. Seful liberalilor a mentionat ca "in 2004 Basescu era un om responsabil, dar acum este obsedat de bani si putere". Tariceanu l-a mai acuzat pe Basescu de coruptie si, in premiera, i-a adresat si un apel direct: "De ajuns, domnule presedinte suspendat! Ati generat artificial destule crize. Avem nevoie de un alt drum si de un alt presedinte".

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a venit si el cu o tema noua: Traian Basescu si Adrian Nastase sint "o apa si-un pamint". "Amindoi nu stiu decit sa guverneze cu dosare, nu stiu decit sa foloseasca serviciile secrete si sa asculte telefoanele", a afirmat Orban. Liderul PNL l-a mai acuzat pe seful statului ca este un "profitor al regimului comunist" si un colaborator al fostei Securitati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.