Site-ul www.basescu.ro a inregistrat un trafic de 65.178 de vizitatori in ultimele sapte zile, si a depasit site-ul Guvernului Romaniei, www. guv.ro, in clasamentul celor mai accesate site-uri din sectiunea Politica a serviciulului de monitorizare in Romania a traficului pe internet Trafic.ro.
Site-ul www. basescu.ro a inregistrat, in ultimele sapte zile, o crestere a numarului de vizitatori cu 121% fata de saptamana precedenta, in timp ce traficul site-ul www.guv.ro a crescut cu 38% si a fost accesat de 53.823 de vizitatori. Site-ul www.basescu.ro a fost lansat in perioada de dinainte de campania electorala din 2004 si este un forum de discutii legate de activitatea politica a lui Traian Basescu. In clasamentul celor mai accesate site-uri ale sectiunii Politica, in ultimele sapte zile, pe locul trei se claseaza site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe (22.927 de vizitatori), urmat de site-urile Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (13.648 de vizitatori) si al Ministerului Administratiei si Internelor (12.376 de vizitatori).

Trafic.ro este serviciul de monitorizare in Romania a audientei pe internet. Trafic.ro este detinut de compania Netbridge, care mai detine, printre altele, Boom.ro (serviciu de publicitate online), OKazii.ro (site de comert electronic), Kestionare.ro (serviciu de cercetare prin internet), Aman2.ro (site de intalniri) si MyJob.ro (serviciu de recrutare de persoane online).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.