Liberalii ar putea participa la mitingul-mamut planuit de coalitia anti-Basescu pe 17 mai, in Bucuresti, sustin surse din conducerea PNL. De altfel, liderul PRM, C.V.Tudor, a declarat ieri ca la mitingul care va avea loc in fata Academiei Militare vor participa patru partide.
Cu alte cuvinte, pe linga PSD si PRM, in calitate de initiatori, patrulaterul ar putea fi refacut in formula parlamentara, cu PNL si PC. Vicepresedintele PNL Norica Nicolai nu a exclus posibilitatea de a iesi in strada la brat cu pesedistii si peremistii, insa ne-a declarat ca "o decizie oficiala se va lua luni, in Biroul politic". Un alt membru din conducere, deputatul Adrian Semcu, care este si lider al filialei Prahova, ne-a mentionat ca a auzit "discutii privind o venire la Bucuresti miercuri sau joi (17 mai - n.r.)". "Pina in prezent nu am primit nici o instiintare. Probabil ca luni se va decide daca participam sau nu. Daca da, ne vom conforma si vom veni." Un alt lider dintr-un judet limitrof, deputatul Gabiel Zamfir, seful liberalilor ilfoveni, ne-a declarat ca nu stie nimic despre acest subiect, dar a precizat: "In situatia in care la centru se decide participarea, PNL Ilfov nu vine, pentru ca noi nu agreem o actiune alaturi de PSD si PRM".

Capitala Moldovei, Iasiul, va fi duminica, pentru citeva ore, epicentrul campaniei pentru referendum. Ambele tabere, PD si Traian Basescu, pe de o parte, si PSD, pe de alta parte, vor organiza mitinguri in centrul Iasiului, la o distanta mai mica de un kilometru. "Ostilitatile" au inceput insa mai devreme. La Botosani, PD si PSD s-au "incaierat" pe autobuzele si autocarele necesare transportarii simpatizantilor la Iasi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.