Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea pe care o conduce, impreuna cu PSD si PC, vor organiza un miting "de mari proportii", cu doua zile inainte de referendum.
"Pe 17 mai va avea loc un miting de mari proportii, in Bucuresti, cu o participare redutabila, zic eu, si atunci se va vedea forta partidelor care l-au suspendat pe Traian Basescu. Dar noi nu l-am suspendat oricum, ci cu capul in jos si cu picioarele in sus, ca sa ii cada din buzunare tot ce a furat. Relatia mea cu Geoana si Voiculescu capata contur astfel", a spus liderul peremist. "Suntem in opozitie si trebuie sa fim uniti. Noi ne mobilizam oamenii la vot si incercam sa tinem in frau guvernul, ca sa nu faca greseli", a mai spus Vadim Tudor. Peremistul si-a aratat indignarea pentru felul in care institutia CNSAS-ului intelege sa-si duca la bun sfarsit misiunea pentru care a fost creata. Liderul PRM a declarat ca CNSAS a musamalizat dosarul de informator la securitate al presedintelui suspendat, Traian Basescu, motiv pentru care partidul, al carui lider este, va face plangere impotriva institutiei. "CNSAS este traumatizat acum de oameni ca Mircea Dinescu si Ticu Dumitrescu, care sunt tinuti in sah de Traian Basescu, care ii santajeaza. Astfel, toate deciziile CNSAS-ului sunt umbrite de nulitate. CNSAS este in afara legii si va plati penal pentru minciuna si pentru faptul ca musamalizeaza dosarul lui Basescu. Noi vom depune plangere penala impotriva acestei institutii si impotriva celor doi fricosi si lasi", a spus Vadim Tudor.

In sprijinul celor afirmate, liderul PRM a dat publicitatii un document apartinand Ministerului Apararii Nationale, adresat generalului-locotenent Gheorghe Rotaru. Prin acest document seful Directiei Siguranta Militara, general de brigada, Gheorghe Nicolaescu, l-a informat pe Rotaru ca in evidenta depozitului de arhiva este inregistrat cu numarul 39/1972, registrul-jurnal pentru evidenta retelei informative a Comandamentului Marinei Militare Constanta, prin care este demonstrat faptul ca Traian Basescu, inca din liceu, "a fost colaborator al organelor de contrainformatii militare". Totodata, liderul PRM a tinut sa precizeze ca dovezile aduse de PC privind colaborarea lui Basescu cu Securitatea, anume inregistrarea video cu Ovidiu Adamescu, fost inspector de personal de la Institutul Militar, sunt adevarate. "Ce rost ar avea ca acest Adamescu sa isi bata singur cuie in talpa? Pentru mine, marturia lui Ovidiu Adamescu este adevarata si clara", a conchis Tudor. Liderul PRM a avut si un mesaj pentru simpatizantii sai. "Romani veniti la vot, sa le dam una in bot!". Intrebat de presa prin ce mijloace este finantata campania electorala a PRM, Corneliu Vadim Tudor a raspuns ca nu poate fi vorba de o finantare cu bani din bugetul statului. "PRM isi finanteaza campania numai prin donatii ale unor oameni de buna credinta. Nu suntem finantati cu bani de la stat", a conchis liderul PRM.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.