In urma unei sesizari depuse de PD, Biroului Electoral Central a adoptat ieri o hotarare "prin care se interzice folosirea de mijloace calomnioase la adresa presedintelui Traian Basescu, precum si la adresa autoritatilor publice si a partidelor politice".
Democratii au cerut BEC sa interzica in campania pentru referendum folosirea imaginii presedintelui suspendat Traian Basescu fara acordul acestuia. Potrivit sefului de campanie, Vasile Blaga, "PD a vizat in special comunicarea de campanie in care imaginea presedintelui Traian Basescu este asociata cu mesaje calomnioase la adresa domniei sale, precum si cu mesaje menite sa induca in eroare corpul electoral in ceea ce priveste modalitatea de vot la referendum". Democratii urmareau astfel sa obtina interzicerea afiselor PNL, in care, alaturi de imaginea presedintelui apare mesajul: "S-a schimbat. E obsedat de putere. Romania merita mai mult! Votati Da".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.