Premierul Tariceanu le-a spus celor 84 de primari prezenti la Palatul Victoria, la o ceremonie privind proiectele de infrastructura rurala, finantate de Guvern, ca singurul sau regret este situatia politica creata de referendum, in conditiile in care evolutia economica a tarii este foarte buna.
"Am un singur regret, nu vi-l ascund, anume ca anul acesta, in loc ca Romania sa stea linistita sa se poata tina de treaba, suntem in aceasta brambureala politica legata de referendum si de alte lucruri care sunt contraproductive pentru dezvoltarea si evolutia tarii. Am facut nu stiu cate apeluri ca sa se calmeze lucrurile, inaintea inceperii procedurilor", le-a spus Tariceanu celor 84 de primari din mediul rural. Premierul a argumentat ca produsul intern brut s-a triplat, intre 2000 si 2006, de la 33 de miliarde de euro la 105 miliarde de euro, lucru ce se reflecta in colectarea mai ridicata a veniturilor si in alocari mai mari. "Am observat, anul acesta, ca evolutia veniturilor de la buget e foarte buna si cresterile se inregistreaza si la nivelul bugetelor locale, ceea ce m-a dus la concluzia ca dezvoltarea economica nu este concentrata pe zone restranse", a spus Tariceanu.

Unul dintre primarii prezenti la intrunire a apreciat ca Executivul condus de Tariceanu este cel mai performant de pana acum: "A investit in zonele rurale, niciun guvern nu a facut lucrul asta pana acum", a spus acesta, declaratia sa fiind urmata de aplauzele celorlalti primari.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.