Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas nu crede ca presedintele suspendat Traian Bssescu isi va schimba atitudinea fata de partidele parlamentare dups ce se va intoarce – dacs se va intoarce – la Palatul Cotroceni.
"Nu cred in faptul cã presedintele Traian Bãsescu a invãþat ceva din procesul suspendãrii, pentru cã nu este capabil sã treacã peste propriile idei", a declarat Bolcas pentru A.M.Press. Vicepresedintele PRM a dat ca exemplu recentele afirmaþii ale sefului suspendat al statului, cum cã, odatã intors la Cotroceni, va incerca sã negocieze reformarea clasei politice cu partidele parlamentare. "Dupã ce a fãcut o serie de afirmaþii grave la adresa parlamentarilor, incercand sã atate populaþia intr-un mod totalitar impotriva principalei instituþii democratice, dupã ce a spus cã nu va tranzicþiona nimic, acum se dã conciliant si spune cã va chema partidele la consultãri, asa cum nu a fãcut inainte.

Eu cred cã este doar o nouã "abilitate" - ca sã nu-i spun smecherie - a domnului Bãsescu, care nu are nici cuvant, nici credibilitate si nici vreo orientare politicã", a mai spus Lucian Bolcas.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.