PD acuza PSD ca i-a furat cele 322 de tepe amplasate in Parcul Tineretului din Capitala. Geoana spune ca nu stie nimic despre disparitie. Politia i-a gasit insa repede pe faptasi: sase golani.
Democratii au ramas fara cele 322 de tepe din Parcul Tineretului. Acestia au aratat imediat cu degetul spre PSD, despre care spun ca "le-a furat" de pe aleea din parc unde fusesera montate. "Noua ne-a luat doua zile sa le punem acolo, iar lor le-a luat doar citeva ore. Fac un apel la PSD sa ne dea cele 322 de tepe inapoi", a cerut ieri presedintele executiv al PD, Adriean Videanu. Cele 322 de piramide negre, inalte cit un stat de om si grele de aproape 5 kg au fost montate joi de membrii Organizatiei de Tineret a PD pe o alee din Parcul Tineretului, care a fost denumita simbolic "Aleea 322". Cu trimitere catre cei 322 de parlamentari care au votat suspendarea presedintelui Traian Basescu. Piramidele erau destinate trecatorilor care doreau sa scrie pe una din laturile lor un mesaj catre alesi. Mesajele urmau sa fie strinse si trimise parlamentarilor. Potrivit aprobarilor pentru acest eveniment, piramidele ar fi trebuit sa zaboveasca in Parcul Tineretului pina pe 17 mai.

Intre timp, duminica seara, democratii veniti sa centralizeze mesajele de pe piramide au constatat ca acestea nu mai exista. "Aseara, pe la 10 si jumatate, cind m-am intors de la mitingul de la Constanta, am trecut prin parc si nu mai era nici o piramida. Am vorbit cu oamenii de acolo din parc si mi-au zis ca duminica de pe la ora patru dupa-amiaza au venit grupuri de pe la PSD si s-au apucat sa care piramidele. Unii porneau cu ele spre Liceul Sincai, alti o luau spre Polivalenta", spune fostul sef al ANPC Marian Zlotea, unul dintre organizatorii evenimentului. El spune ca va face in numele partidului o plingere la politie pentru a elucida disparitia misterioasa a piramidelor. Costul pagubei este de aproximativ 40 de milioane de lei vechi. Potrivit lui Marian Zlotea, placajul din care au fost confectionate piramidele a costat in jur de 30 de milioane, iar cariocile speciale care erau atasate piramidelor au mai costat aproximativ 10 milioane. Manopera a fost asigurata de membrii Organizatiei de Tineret a PD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.