Mediul politic este o zona salbatica plina de resentimente, iar politicianul viitorului trebuie sa fie un vizionar, a spus fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, ieri, la conferinta "Leader SHE" de la Bucuresti. In opinia lui Constantinescu, "politica a aparut pentru a evita conflictul violent, de aceea o solutie negociata este mai buna decat o solutie impusa, chiar daca ai toate parghiile necesare pentru a o impune."

"Politicianul viitorului trebuie sa fie un vizionar. Presedintelui care ii conduce pe romani odata cu intrarea in Uniunea Europeana trebuie sa ii cerem sa aiba viziune, Guvernului trebuie sa ii cerem sa aiba administratia, iar ministrului sa respecte legile." Fostul purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, a spus ca "Romania nu are reguli, nu are legi, ci doar o constitutie care ne permite tuturor sa facem excese". Potrivit acesteia, "exista foarte multi oameni care pana sa ajunga la putere isi controleaza defectele, dar nu o mai fac dupa aceea". Mediul politic romanesc este unul inchis, "care nu ne ajuta sa traim mai bine", a explicat si directorul general Oriflame, Monica Tatoiu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.