Liderul PRM C.V. Tudor a anuntat ca va cere, la discutiile pe care le va avea la Palatul Cotroceni, demiterea procurorului general Laura Codruta Kovesi si a procurorului anticoruptie Daniel Morar pentru obstructionarea justitiei. Potrivit lui C.V. Tudor, Daniel Morar "sta cu fundul pe 2000 de dosare" de fraudare a economiei nationale si de coruptie.

El a spus ca cei doi procurori mentionati favorizeaza infractorii si, in consecinta, "trebuie bagati in anchete penale". Liderul PRM a declarat ca va avea in aceste zile consultari cu omologii sai, dar si cu reprezentanti ai Executivului si ai "noii formule prezidentiale", "pentru a ne coordona miscarile, pentru a duce la capat ceea ce am inceput".

Corneliu Vadim Tudor nu a exclus o posibila cooperare inclusiv cu UDMR. "Suntem colegi in Palament", a spus C.V. Tudor despre formatiunea condusa de Marko Bela. Atat liderul PSD Mircea Geoana, cat si presedintele interimar Nicolae Vacaroiu au negat ca intentioneaza sa schimbe seful DNA si procurorul general al Romaniei, in vreme de democratii sustin ca au informatii potrivit carora inlocuirea lui Morar se va produce prin simpla comasare a DNA cu DIICOT.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.