Partidul Liberal Democrat a anuntat, printr-un comunicat remis, luni, agentiei NewsIn, ca va forma o echipa de campanie, condusa de presedintele executiv Gheorghe Flutur, care sa se implice activ in sustinerea campaniei pentru referendum a lui Traian Basescu. In urma sedintei Biroului Executiv National de luni, Partidul Liberal Democrat a hotarat ca se va pozitiona, in perspectiva referendumului din 19 mai, in favoarea sustinerii lui Traian Basescu, dorind sa "militeze" impotriva deciziei de suspendare a presedintelui.

In acest sens, membrii PLD au decis infiintarea unei echipe, care sa se implice activ in organizarea campaniei pentru referendum a presedintelui suspendat. Din aceasta echipa, urmeaza sa faca parte presedintele executiv, Gheorghe Flutur, care va fi si seful de campanie, vicepresedintii Gabriel Sandu, Florin Popescu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, precum si cei 8 secretari regionali ai PLD. PLD anunta ca va fi deschis sa colaboreze cu toate partidele si organizatiile non-guvernamentale care il sustin pe Traian Basescu, cu scopul comun de a asigura o prezenta cat mai mare la urne a cetatenilor si exprimarea unei optiuni clare impotriva demiterii lui Traian Basescu.

PLD si PD sunt singurele formatiuni care au facut public faptul ca se vor implica in campania pentru sprijinirea lui Traian Basescu. PD a anuntat luni ca va avea propria strategie de campanie pentru referendumul de demitere a lui Traian Basescu, separata inclusiv la nivelul staff-ului, de cea a presedintelui suspendat sau a PLD, dar formatiunea condusa de Emil Boc va coopera cu partidul lui Stolojan sau cu altele, inclusiv neparlamentare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.