Partidul Conservator a mai suferit o noua pierdere la nivel de varf, dupa ce vicepresedintele Nicolae Popa a ales sambata calea demisiei. Cu doar cateva zile in urma, doi membri marcanti ai PC, Codrin stefanescu si Mircea Chelaru, au fost exclusi pentru ca ar fi incercat descaunarea liderului Dan Voiculescu din fruntea partidului.

Gestul lui Popa ar putea fi imitat de partizanii sai din teritoriu, unde acesta se bucura de o larga sustinere. in paralel, fostii membrii PUNR, veniti odata cu Chelaru in formatiunea lui Voiculescu, vor decide in aceasta saptamana daca vor mai ramane in PC. Deputatul de Alba s-a aratat extrem de deranjat de asocierea numelui sau cu actiunile celor doi disidenti. "Am luat aceasta decizie, de a demisiona din PC si din toate functiile pe care le detin in partid, pentru ca numele meu a fost vehiculat si asociat cu grupul de disidenti care ar fi vrut inlaturarea lui Dan Voiculescu din functia de presedinte al partidului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.