Darius Vilcov, presedintele executiv al PD Olt si primarul Slatinei, a declarat, ieri, ca dezaproba votul dat joi, in Parlament, de sotia sa, Lavinia Sandru, si de nasul familiei, Cozmin Gusa, privind suspendarea presedintelui Basescu.
"Parlamentarii care au votat pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu au votat impotriva poporului. Ei sint minati de interese personale si sint speriati de lupta pe care presedintele o duce impotriva coruptiei si a coruptilor", a declarat Darius Vilcov. Acesta a pus votul dat de sotia sa si de Cozmin Gusa, pe seama unei dispute personale pe care cei doi o au cu presedintele, dar a negat ca ar avea aceleasi interese ca restul parlamentarilor care au aprobat proiectul de lege ce prevede suspendarea sefului statului.

Vilcov a precizat ca organizatia pe care o conduce il sustine pe Traian Basescu pentru ca este singurul politician care vrea sa faca ceva pentru tara. Presedintele executiv al PD Olt a mai declarat ca Traian Basescu va veni in perioada urmatoare in Slatina, iar PD Olt va organiza o manifestatie in care populatia sa-si arate simpatia pentru presedinte.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.