Senatorii si deputatii Partidului Liberal Democrat (PLD) nu vor parasi sala in momentului votului privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, a declarat, pentru Rompres, presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur.
Potrivit acestuia, decizia a fost luata, miercuri, in sedinta Biroului Permanent National, dupa analizarea deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR). "Nu vom parasi sala, ci am decis sa ramanem si sa votam impotriva. Am stabilit ca e mai bine sa ne batem in argumente, dupa ce am vazut ca CCR a demontat fiecare cap de acuzare", a precizat Flutur. Presedintele executiv al PLD a subliniat ca, la fel ca si cei de la PD, dar si cei de la PRM, reprezentantii PLD vor vota cu bilele la vedere. Presedintele PLD, Theodor Stolojan, anuntase, saptamana trecuta, ca parlamentarii partidului se vor retrage din sala la momentul votului. Presedintele Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan, a declarat, ieri, pentru A.M.Press ca, indiferent de votul Parlamentului, presedintele Traian Basescu va iesi invingator. "Nu are importanta daca suspendarea presedintelui Basescu va avea sau nu va avea succes, fiindca in oricare din cazuri, Traian Basescu va iesi invingator din aceasta competitie si ii va chema in fata poporului pe toti acei politicieni care au demarat aceasta mascarada impotriva sa si va demonstra abuzurile acestora", a spus Stolojan.

El a tinut sa adauge ca, in campania electorala pentru functia de presedinte, "politicieni precum Crin Antonescu, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, vor trebui sa spuna clar daca doresc sa candideze sau daca vor, in continuare, sa se ascunda in spatele partidelor lor". Liderul PLD a mai afirmat ca, inca de a doua zi dupa suspendarea presedintelui Traian Basescu si dupa demisia acestuia, formatiunea pe care o conduce va incepe campania electorala pentru sustinerea presedintelui. "Incepem campania pentru sustinerea presedintelui Basescu inca din a doua zi a suspendarii, fiindca noi nu putem face pace cu acesti oligarhi care capuseaza sistemul politic din tara", a conchis liderul PLD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.