Deputatul Tamas Sandor, presedintele UDMR Targu Secuiesc, a declarat, ieri, corespondentului Mediafax, ca nici prefectul, nici liderul PSD Covasna nu au dreptul sa inlature indicatoarele cu "Tinutul Secuiesc".

Tamas Sandor a afirmat ca primul panou inscriptionat cu "Tinutul Secuiesc" va fi amplasat, astazi, la granita dintre judetele Covasna si Brasov, iar cei care se opun, respectiv prefectul judetului Covasna si liderul local al PSD, "se pot obisnui cu adevarul".

Presedintele UDMR Targu Secuiesc a afirmat ca nimeni nu are dreptul sa indeparteze indicatoarele, intrucat acestea exista si in alte zone ale tarii.

"Noi nu facem altceva decat sa prezentam realitatea. Dorim doar sa scoatem in evidenta faptul ca Tinutul Secuiesc exista", a spus Tamas Sandor.

Presedintele PSD Covasna, Adrian Vlad Casunean, a declarat, joi, ca organizatia pe care o conduce va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu "Tinutul Secuiesc", pe care vrea sa le puna UDMR, si a spus ca, daca va fi cazul, va amplasa panouri inscriptionate cu "tinut Romanesc".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.