Vicepresedintele PC Nicolae Popa a declarat ca se simte "jignit si revoltat" ca a fost implicat in problema disidentelor din partid.
"Ma simt jignit si revoltat ca am fost implicat in aceste coterii politice care nu ma onoreaza si pe care le detest. Nu am practicat asemenea metode de disidenta si, din punctul meu de vedere, profesorul Dan Voiculescu poate sa stea o mie de ani la conducerea PC, pentru ca nu ma intereseaza problema", a declarat, pentru Mediafax, Popa. Deputatul PC a adaugat ca a avut o discutie personala cu Dan Voiculescu pe aceasta tema si nu i se pare normal sa fie amestecat in problema disidentilor. El a aratat ca are multe alte lucruri bune de facut si ca nu-l va deranja pe Dan Voiculescu in aceasta problema.

Nicolae Popa a precizat ca presedintele partidului, Dan Voiculescu, a declarat presei ca deja stie lista disidentilor. "Mi se pare nefiresc sa lucrezi cu liste si sa nu discuti barbateste in interiorul partidului. Ma simt jignit ca s-a creat o asemenea situatie. Nu voi tolera aceasta situatie si voi avea o discutie foarte serioasa la Biroul Politic", a adaugat Popa. Nicolae Popa a mai apreciat ca oricum "cine se gindeste sa-l schimbe pe Dan Voiculescu ori este nebun, ori inconstient, deoarece ar fi sinucidere curata pentru PC".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.