Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, ca respinge categoric ideea unui guvern de uniune nationala, iar daca se va ajunge la aceasta solutie, PD va ramane in opozitie. "Nu vom guverna cu PSD in acelasi timp", a motivat Basescu aceasta optiune, considerand ca nici chiar obiectivul integrarii in UE nu este o situatie care ar justifica o asemenea alaturare. Ramanerea in opozitie a PD intr-o asemenea situatie nu ar insemna ruperea Aliantei PNL-PD, avand in vedere ca protocolul formatiunii prevede o atare situatie - a raspuns Basescu unei intrebari pe aceasta tema.
"Avem un protocol care ne mentine in obligatia, unii fata de altii, de a ramane in opozitie. Daca totusi se vor gasi politicieni care sa sustina necesitatea unui astfel de guvern, PD va ramane in opozitie", a completat liderul democrat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.