Radicalii din conducerea PNL vor cere luni premierului sa-l demita pe Berceanu si sa gaseasca solutii impotriva celorlalti ministri PD rebeli, Blaga si Macovei.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a dat ieri o replica dura declaratiilor de joi ale lui Radu Berceanu, pe care le-a clasificat ca fiind o "obraznicie" si un atac grav si nejustificat la adresa premierului Tariceanu. "Vom discuta in BPC ce este de facut", a spus Antonescu, el adaugind ca mai multi lideri liberali doresc ca Radu Berceanu sa fie demis din Executiv. Berceanu devine astfel al treilea ministru democrat pe lista neagra a liberalilor, dupa Blaga si Macovei, acuzati si ei de insubordonare si lipsa de solidaritate guvernamentala. In ceea ce-i priveste pe ultimii doi, radicalii din PNL sint nemultumiti de faptul ca premierul "manifesta pasivitate" si nu a mai pus pe tapet in ultimele zile situatia acestora.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.