Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban a declarat ieri ca “situatia politica actuala are o motivatie si o cauza ce nu mai implica nici o necunoscuta: PD si Traian Basescu”.
Orban a afirmat ca are o explicatie foarte simpla, in faptul ca, "de la constituirea guvernului, Traian Basescu, impreuna cu camarila sa din Partidul Democrat au facut tot posibilul sa distruga actualul Guvern si autoritatea acestuia", dovada fiind faptul ca, "la nici trei luni de la constituirea coalitiei de guvernare, Traian Basescu a declansat atacurile asupra solutiei imorale si, alaturi de PD, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru scoaterea PC de la guvernare". Deasemenea, liderul PNL sustine ca Traian Basescu a facut tot posibilul sa scindeze Partidul Liberal, iar acum, el si PD "au scos din nou de la naftalina sperietoarea cu alegerile anticipate care urmareste acelasi lucru, diminuarea autoritatii guvernamentale, dar si crearea impresiei ca premierul Tariceanu conduce un Guvern provizoriu care urmeaza sa-si dea duhul cat mai curand", a spus Ludovic Orban, care crede ca in cele din urma se va gasi o solutie, alta decat cele propuse de presedinte.

"Personal, cred in continuarea guvernarii in actuala structura, atat cea guvernamentala cat si cea parlamentara, cat si in actualul Guvern, care si-a respectat pana acum programul de guvernare si il va respecta si in continuare. Daca va exista un vot al majoritatii parlamentare, vot care sa arate ca Guvernul actual nu mai are sustinere in Parlament, desigur, Guvernul va cadea, daca nu, nu", a mai opinat Orban.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.