Convins fiind ca numarul de parlamentari nu-i permite sa-si puna in practica amenintarile privind o motiune de cenzura, Partidul Conservator se raliaza pozitiei social- democratilor, sperand ca, pana la Sarbatorile de Pasti, Executivul sa fie restructurat, astfel incat primul-ministru sa-si redobandeasca autoritatea asupra intregului Cabinet.
Deputatul Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al PC a declarat pentru "Cronica romana" ca PC lucreaza la textul unei motiuni de cenzura, dar nu poate initia singur acest demers, mentionand ca vor exista consultari cu celelalte partide din opozitie in legatura cu sustinerea unei astfel de initiative. "Nu putem de unii singuri, ca partid, sa initiem o motiune de cenzura. Este nevoie de o forta mult mai mare si este o prerogativa a opozitiei. Va trebui sa discutam cu toate partidele din opozitie care au declarat ca au aceeasi preocupare si impreuna sa lansam aceasta motiune. Daca premierul nu va veni in perioada urmatoare cu Guvernul restructurat, noi deja lucram la textul motiunii, ca si PSD, dupa cate am inteles, o sa discutam si cu dansii si vom depune aceasta motiune de cenzura.", ne-a mai spus Ciuca. "Ne vom consulta si cu celelalte partide din opozitie pentru a vedea ce depunem si cand depunem.", a incheiat Ciuca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.