Liderul PSD a recunoscut ieri ca europarlamentarii social democrati contribuie cu cite 500 de euro lunar la bunastarea partidului.

Memoria ii joaca feste liderului PSD, Mircea Geoana. Daca in urma cu o zi sustinea ca nu stie nimic de vreo taxa pe care europarlamentarii PSD ar trebui sa o verse in casieria partidului, Geoana si-a reamintit, ieri, de existenta acesteia, punind totul pe seama unei confuzii. "Daca am facut o confuzie imi cer scuze, ziaristii m-au intrebat de existenta unei eurotaxe. Europarlamentarii PSD platesc o cotizatie de partid, ca orice membru, ca orice parlamentar, in functie de salariul lor", a afirmat presedintele PSD, confirmind dezvaluirile facute luni de "Cotidianul".

Cite 500 de euro de caciula

Potrivit secretarului general al PSD, Titus Corlatean, toti europarlamentarii social democrati cotizeaza la partid cu cite 500 de euro lunar, incepind cu 1 ianuarie 2007. In plus, Corlatean a afirmat ca, in functie de veniturile lunare, toti senatorii si deputatii partidului au o cotizatie lunara pentru partid mai mare decit cotizatia impusa membrilor de rind.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.