Liberalii i-ar putea cere premierului Calin Popescu Tariceanu sa-si depuna mandatul, dar numai daca Executivul nu va gasi sprijin in Parlament, a declarat vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu.

El a precizat ca, "de dragul revenirii in normalitate, Guvernul trebuie sa-si gaseasca sustinerea sau sa plece", responsabil cu rezolvarea acestei dileme fiind prim-ministrul.

"Atata timp cat un Guvern nu are o majoritate in Parlament, nu se bucura de un sprijin consistent, nu-si poate continua activitatea. Noi, liberalii, i-am solicitat premierului sa gaseasca solutii pentru aceasta problema, fiindca daca Guvernul nu va avea o majoritate parlamentara si nu va gasi o formula prin care sa obtina acest lucru, noi ii vom cere sa-si depuna mandatul", a sustinut vicepresedintele liberal.

Pe de alta parte, colegii lui Atanasiu din conducerea partidului ne-au declarat ca afirmatia acestuia este o "parere personala", "un anunt teoretic", despre care nu s-a discutat in cadrul PNL.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.