Stire pe bune. Fostul prim-ministru si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a fost calcat de hoti, fiindu-i pradata masina. Si nu de oriunde, ci tocmai din garajul institutiei pe care o conduce.

Joi, exact cind se schimba paza la garaj, au fost furate farurile stroboscopice ale masinii, adica girofarurile. Un girofar costa aproximativ 300 de euro, iar toata paguba (faruri plus instalatie) se ridica la 1.000 de euro. Furtul a fost descoperit vineri dimineata si imediat a fost alertata politia. O echipa a Politiei Capitalei, echipata ca pentru "jaful secolului", a demarat cercetarile. Pina ieri-seara nu a fost depistat autorul sau autorii furtului.

Politia inclina sa creada ca autorii ar fi angajati ai parlamentului, care cunosc foarte bine "terenul", deoarece chiar si pentru multi dintre cei ce au tangenta cu institutia, locul garajelor reprezinta o necunoscuta. Inutil sa precizam ca s-au dat dispozitii pentru a nu se face public acest caz.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.