Basescu santajeaza PSD cu dosare, promitindu-i si intrarea la guvernare si cere in schimb sa nu fie suspendat din functie.
Liderul PIN, Cozmin Gusa sustine ca presedintele Traian Gusa a criticat dur faptul ca PSD a acceptat invitatia presedintelui Traian Basescu de a discuta la Palatul Cotroceni despre stabilitatea politica a tarii. "E grav ca PSD a acceptat invitatia, dar mai grav este ca presedintele santajeaza. El este in procedura de suspendare si vrea un troc politic - voi nu ma suspendati, eu va sustin sa intrati la guvernare. Acum la negocieri presedintele sta pe un scaun mai inalt, dar nu pentru ca asa e scaunul, ci pentru ca are sub fund dosarele PSD. El face negocieri cu partidul care il suspenda. Este o anomalie politica", a afirmat presedintele PIN. El a comparat gestul PSD de a merge la Palatul Cotroceni cu cel al unui procuror care ancheteaza pe cineva, dar in acelasi timp negociaza libertatea acestuia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.